Cilt Gençleştirme Uygulamaları Ankara

Kırışıklık açmak için, cilde eski sağlıklı görünümünü vermek, ya da var olan iyilik halini sürdürebilmek için son zamanlarda gençlik aşısı uygulamaları daha sık yapılıyor gibi durmaktadır. Gençlik aşısı ankara uygulaması cilde çoklu alanlardan yapılan bir uygulamadır. Cilde çoklu noktalardan girilerek ürün cilt altında ya da daha yüzeyel plana verilmektedir. Nem aşısı ankara, gençlik aşısı ankara içinde serbest yani dolgulardaki gibi çapraz bağı olmayan hyalüronik asit vardır. Ayrıca ürün içinde sıklıkla amino asitler, vitaminler, antioksidanlar bulunabilir.

Nem aşısı ankara, gençlik aşısı ankara yapılmadan önce cilt temizlenir. Sonrasında anestezik krem sürülür. Uygun süre beklenir. Yapılacak cilt tipi önemlidir. Bununla ilgili olarak piyasada çok farklı ürünler vardır. Doktorunuzun bu konudaki tecrübesi önemlidir. Sıklıkla göz çevresi, yanak bölgesi, çene bölgesine yapılabilir. Dekolte,el sırtı alanlarınada yapılmaktadır. Cildin durumu önemlidir. Yapılacak ürün miktarı cilde göre, ürüne göre değişkendir. Gençlik aşısı ankara yapıldıktan sonra bu alanlara masaj yapılarak yüzeyel kalan ürünler dağıtılır. Sonrasında buz uygulaması yapılır. Cilt yatıştırılır. Ciltte aşırı kırışıklık hasar yoksa genelde uygun miktarda ürünle 12 ay civarı tekrarlar yeterli olabilir. Eğer hasarlı bir yapı varsa iki ay sonra tekrar uygulama önerilebilir. Bu durum size ve doktorun görüşüne bağlıdır. Nem aşısı ankara yapıldıktan 10 gün içinde ciltte daha parlak, daha dinlenmiş bir görünüm elde edilebilir. Bu durum sizin cilt yapınıza bağlıdır.

Gençlik aşısı ankara sıklıkla uygulamaları kombinasyon şeklinde yapılabilir. Göz çevresine sonrasında botoks ankara eklenebilir. Bu sayede daha parlak bir cilt elde edilmeye çalışılır. Sonuç daha iyi görülebilir hale getirilmeye çalışılır. Nem aşısı ankara, gençlik aşısı ankara uygulama fiyatları değişkendir. Seans sayısı önemlidir. Kullanılan malzeme önemlidir. Beraberinde yapılan ek uygulamalar önem kazanır. Gençlik aşısı ankara 2020 fiyatları için en doğru bilgiyi doktorunuzla görüşerek alabilirsiniz.